Blog Index
Navigation
Tuesday
Aug262014

FLINK PIKE


Dokumentarfilmen "Flink Pike" av og med Solveig Melkeraaen hadde verdenspremiere i Haugesund 18. august. Filmen er produsert av Ingvil Giske for Medieoperatørene. I dokumentarene er det en fiksjonsdel hvor Charlotte Blom har regi og Øystein Mamen har foto. I denne delen har jeg kostymedesign. Tone Carlsen var min fantastiske assistent og sydde kjolene. Filmen har ordinær kinopremiere 10. oktober.Monday
Jan202014

GRÅ GENSER

Genseren har jeg strikket i silk mohair.

Monday
Jan202014

JEG ER DIN

"Jeg er din" er skrevet og regissert av Iram Haq og produsert av Maria Ekerhovd for Mer Film. Denne filmen er Iram Haqs spillefilmdebut, og var Norges kandidat til Oscar nominasjonen! Jeg har kostymene på spillefilmen som bygger på en novellefilm hvor Lotte Shepard og Ann Kristin Dahle hadde kostymene.

Tuesday
Jul162013

JAKKE MED TREKANTER NY VERSJON

Jakke strikket i angora.

Saturday
Sep152012

ESRA

Jakken fra mini vintage kolleksjon i bruk av skjønneste Esra!

Friday
Aug312012

MONTASJE - TIL DEN DET MÅTTE ANGÅ 

Friday
Jul202012

MINI VINTAGEKOLLEKSJON MED MALING

 

"So imperfect that you know it's true" sier Miranda July. Det er utrolig fint synes jeg. I den første jakka har jeg forsøkt å lage en illusjon av regn på jakken med maling. Plaggene er vintage, og jeg har kun manipulert tekstilene med maling.

Saturday
Jul072012

WOW!

Shit! Filmen til Martin Lund "Mer Eller Mindre Mann" vant hovedprisen for beste film på den prestisjetunge filmfestivalen Karlovy Vary! Og Henrik Rafaelsen vant pris for beste mannlige skuespiller. Jeg har kostymene. Jippi!

Monday
Jun252012

PETRAS SOMMERGENSER

Friday
Jun152012